Franke sobalarında hər hansı bir mürəkkəbliyin kulinariya şedevrləri yaratmağa imkan verən bütün mümkün yemək rejimi mövcuddur. Bundan əlavə, Franke sobalarının tərtibatçıları bütün rejimlərin mümkün qədər düzgün işləmələrinə və sobada bişirilən qabların istədikləri kimi çıxdığına əmin oldular.
FRANKE OVENİN YENİ NƏSİLİNDƏ
NÖVBƏTİ PROQRAMLAR
Franke Menyu tamamlandı Yeni proqram Franke Menyu tamamlandı eyni zamanda proqramın təklif etdiyi kateqoriyalardan 4 səviyyədə fərqli yeməklər hazırlamağa imkan verir: ət, balıq, tərəvəz və makaron, kekler, desertlər, pizza çörəyi, vegetarian menyusu. | |
Yeni eksklüziv Franke sağlam qidalanma proqramı - Franke Wellness. | |
Franke Menyu pizza plus Yeni proqram pizza eyni vaxtda 4 səviyyədə bişirməyə imkan verir. Proqram, bu ənənəvi məhsulu hazırlamaqda italyan aşpazlarının ən yaxşı təcrübəsinə əsaslanır.Bu proqram həmişə ən yaxşı nəticəyə zəmanət verir, pizza sulu və xırtıldayan olur. 4 səviyyədə bişirmə imkanı sayəsində çox sayda qonaqlarınızı qarşılaya bilərsiniz |
Üst və alt istilik İstilik həm yuxarıdan (yuxarı istilik elementi), həm də aşağıdan (aşağı istilik elementi) həyata keçirilir .Bu bir səviyyədən istifadə edərək yeməklərin vahid bişirilməsini təmin edən ənənəvi bişirmə rejimidir (menyuda: Standart). | |
Üst / alt istilik və konveksiya Bu rejimdə tavanın (yuxarı) və altın (alt) istilik elementləri və sobanın daxili fanı işə salınır. Daimi və hətta istilik bişirir və hər tərəfdən yemək bişirilir. Eyni vaxtda 2 səviyyədən çox olmayan müxtəlif yeməklər hazırlamağa icazə verilir. | |
Konveksiya Bu rejimdə qızdırıcı element və fan açılır. Daimi və hətta istilik hərtərəfli çörək bişirməyi və qaşınma təmin edir. Bir şərtlə ki, eyni zamanda müxtəlif yeməklər bişirəsiniz onların bişirmə temperaturu eynidır. Bu rejim bütün konveksiya rejimlərinin ən yumşaqsıdır. Tortlar və digərləri bişirmək üçün ideal şərait yaradır şirniyyateyni anda üç səviyyəyə qədər istifadə etməyə imkan verir. | |
Mult Güc rejimi Bu rejimdə, üzük qızdırıcı elementi və qismən sobanın və fananın tavanın (yuxarı) və altın (alt) istilik elementləri işə salınır. Əvvəlki ilə müqayisədə bu rejim daha güclüdür və müəyyən edilmiş temperaturu tez əldə etməyə imkan verir; homojen bir temperatur paylanması ilə birlikdə, bu, balıq və ət və bişmiş makaron yeməkləri üçün ideal hala gətirir; Bununla birlikdə 3 səviyyəyə qədər istifadə edə bilərsiniz. | |
Tez bişirmə rejimi Bu rejimdə üzük qızdırıcı elementi ilə birlikdə sobanın və fananın tavanın (yuxarı) və altın (alt) istilik elementləri işə salınır. Bu rejim Franke sobalarında təqdim olunan bütün rejimlərdən ən güclüsüdür; sobanın altındakı daha yüksək bir temperatur təmin etmək üçün hazırlanmışdır; bu, pizza bişirmək və ya hər hansı bir dondurulmuş yeməyin tez hazırlanması üçün ideal hala gətirir. Rejim istənilən temperatura tez çatmaq üçün istifadə edilə bilər, bundan sonra mövcud proqramlardan birini seçə bilərsiniz. | |
Üst istilik və konveksiya Bu rejimdə yuxarı istilik elementi (tavan) və fan açılır. Aşağı güc və fan işlənməsi çox bərabər və yumşaq yemək şəraitini təmin edir. Bu, quru bişmiş mallar və bəzi makaron növləri üçün ən yaxşı seçimdir. | |
Qril Fırının yuxarısında yerləşən qril qızdırıcı elementini yandırdığınız zaman yemək infraqırmızı şüalarla qızdırılır. Buna görə, əsas rol istilik deyil, verilən güc səviyyəsinə mütənasib olan infraqırmızı şüalanmanın miqdarıdır. Seçmək üçün 4 güc səviyyəsi var: 20%, 40%, 60% (standart) və maksimum qril gücünün 80% -i. | |
Qril və konveksiya Bu rejimdə sobanın yuxarısında yerləşən qril istilik elementi işə salınır və fan eyni zamanda işə salınır. Bir tərəfli istilik radiasiyasına əlavə olaraq, sobanın içərisində məcburi hava dövranını təmin edir. Bu, istilik nüfuz edən gücünü artıraraq bişirilən yeməyin səthinin yanmasının qarşısını alır. | |
Defrosting - Xəmirin dəmlənməsi - Tez əriməsi - Yeməyi qızdırmaq Fırının daxili fanının yaratdığı məcburi hava axını otaq istiliyi, qidaya zərbələr vurur, onların təbii əriməsini təmin edir. Franke sobaları bu rejim üçün əlavə seçimlər təqdim edir: havanın istiliyini tədricən artırmaq, onu idarə etmək və aşağı güc istifadə edə bilərsiniz. Bunun sayəsində yeni rejimlər artıq mövcuddur: Əriməsi. Bu rejimdə temperatur yalnız 25 ° C-dir; daxili fan açılır. Xəmirin fermentasiyası. 30 ° C-də daxili fan dayanır və xəmir fermentləri idealdır. Tez ərimə. İstilik qabları. Hava istiliyini 60 ilə 80 ° C arasındakı bir dəyərə qaldırmaqla əvvəlcədən hazırlanmış istiləşmə edə bilərsiniz ancaq soyudulmuş və ya xassələrini dəyişdirmə riski olmadan isti saxlayan yemək. | |
Alt istilik və konveksiya Bu rejimdə aşağı istilik elementi (alt) və fan açılır. Balıq, dondurulmuş yemək və ya rahatlıq yeməkləri üçün idealdır. Çörək üçün çox təsirli. | |
Zərif bişirmə rejimi (Defrost - Tez əritmə - Yemək qızdırmaq) Bu rejimdə üzük qızdırıcı elementi, həmçinin yuxarı istilik elementi (tavan) qismən işə salınır. Aşağı güc və fan işlənməsi çox bərabər və yumşaq yemək şəraitini təmin edir. Bu, aşağı temperaturda uzun müddət bişirilməyi tələb edən xəmir və qablar üçün ən yaxşı seçimdir. Bu rejim üçün əvvəlcədən təyin olunan temperatur Wellness bişirmək üçün 100 ° C-dir; sobaya yemək qoymadan əvvəl qızdırılır. Bu rejimdə aşağı gücdən istifadə edərək nəzarət edərək hava istiliyini tədricən artırmaq mümkündür. Bunun sayəsində aşağıdakı rejimlər də mövcuddur: Əriməsi. Bu rejimdə temperatur yalnız 25-30 ° C-dir; daxili fan açılır. Tez ərimə. 35 ilə 55 ° C arasındakı fan arasında, dondurulmuş yeməyin daha sürətli əriməsi üçün optimal şərait yaradılır. İstilik qabları. Hava istiliyini 60 ilə 80 ° C arasındakı bir dəyərə qaldırmaqla əvvəlcədən bişmiş, lakin soyudulmuş yeməkləri yenidən istiləşdirmək və ya xassələrini dəyişdirmə riski olmadan isti saxlamaq mümkündür. | |
Master Cooking rejimi Bu rejimdə üzük qızdırıcı elementi üst (tavan) və aşağı (alt) istilik elementləri qismən açılır. Məcburi konveksiya nəticəsində yaranan bərabər temperatur paylanması təmin edilir əla nəticə yemək. | |
Pizza rejimi Bu rejimdə üzük qızdırıcı elementi üst (tavan) və aşağı (alt) istilik elementləri qismən açılır. Məcburi konveksiya nəticəsində yaranan bərabər temperatur paylanması, bütün növ pizza üçün əla bişirmə nəticəsini təmin edir. | |
Qril və alt istilik Bu rejimdə sobanın yuxarı hissəsində yerləşən qril istilik elementi və aşağı istilik elementi işə salınır. Böyüklüyündən asılı olmayaraq yeməyi qovurmaq üçün xüsusi bir rejimdir. | |
Alt istilik Bu rejimdə yalnız alt istilik elementi açılır. Yemək və çörək bişirmək üçün tortlar və puff pastries üçün xüsusi bir rejim. |